Kerstmenu Blue Dog

Amuse

Burrata

Burata | watermeloen | balsamico

Voorgerecht

Ceviche van tonijn

Bieslook Emulsie| tomaat | kappertjes | aardappelkrokant

OF

Coquilles met buikspek

Frisee| rode ui vinaigrette | paarse wortel crème

VEGA:

Vega steak tartaar

Trostomaten  kappertjes | kalamata olijven | gemarineerde paddenstoelen

Tussengerecht (bij 5-gangen)

Bospaddenstoelen soep

Bospaddestoelen | eekhoorntjesbrood | witte wijn | bosui | purper shiso cress

Hoofdgerecht

Heilbot

Prei | courgette | antiboise | beurre blanc van Moët&Chandon champagne

OF

Entrecote (200 gram)

Pommes Anna | kastagne champignons & ui geblust in cognac

Keuze uit: truffeljus – champignonsaus – pepersaus

VEGA:

Vega pasta burrata

Rigatoni | cherrytomatensaus | burrata

Dessert

Grand dessert*

Samenstelling van onze favorieten

*Per 2 personen