Groepen

Groepen

Bij Blue Dog Breda hebben wij de mogelijkheid om tijdens de reguliere openingstijden groepen tot en met 16 personen te accepteren. Om de kwaliteit en gastervaring te optimaliseren, maken wij gebruik van groepsmenu’s. Hierin bieden wij de keuze tussen twee menu’s, waaruit een optie gekozen kan worden voor de gehele groep. Gelieve de keuze in de opmerking van de reservering te vermelden.

Voor groepen en partijen groter dan 16 personen adviseren wij om telefonisch contact op te nemen via 06 2374 9484 of te mailen naar info@bluedogbreda.nl.

Vanwege de grootte van de zaak is het niet altijd mogelijk om groepen groter dan 10 personen aan één tafel te plaatsen. Indien dit niet mogelijk is, zullen twee aangrenzende tafels worden gebruikt, zodat er nog steeds gezamenlijk gedineerd kan worden. Als u vragen en/of opmerkingen heeft, voelt u zich vrij om contact met ons op te nemen.

Zaalverhuur

Bij Blue Dog Breda denken wij graag in mogelijkheden, dus bieden wij een breed scala aan opties voor zaalverhuur. Denk hierbij aan gepersonaliseerde menu’s tot 5 gangen, zaalverhuur voor feesten & partijen en bruiloften. Door onze ervaring in de entertainment- en uitgaanssector zorgt Blue Dog Breda voor een compleet verzorgde avond. Zoekt u een ruimte voor vergaderingen of flexplekken, dan bent u ook op de juiste plek. De optie voor zaalverhuur is mogelijk van maandag tot en met donderdag en op zondag. Voor meer informatie neemt u contact op met 06 2374 9484.