Diner

* Vegan   /   ** Vegetarisch   /   *** Glutenvrij

Voorgerechten

Ossenhaas carpaccio

Dungesneden ossenhaas geserveerd met oude kaas, rucola, zongedroogde tomaat, rode ui, radijs, rijke pittenmix, huisgemaakte truffelmayonaise en truffelolie 

12.5

Runderwangen

Pulled runderwangen met vleesjus, brioche, hollandaise en pompoencrème 

13

Pittige gamba’s

Black Tiger gamba’s gebakken in Piri-piri 

14

Zacht-gegaarde zalm 

Sous-vide gegaarde zalm geserveerd met citroengel, ingelegde komkommer, puntradijs, chioggia biet en mierikswortelcrème 

11.5

Tompouce van brie

Brickdeeg belegd met een crème van brie geserveerd met hazelnoot crumble, rucola, cherry tomaat, komkommer en balsamico stroop 

10.5

Hoofdgerechten

Shortrib / 300 – 600 gram

24 uur sous-vide gegaarde runderrib met een kruidenrub, knoflookjus en seizoensgroenten 

21.5
32.5

Tournedos / 200 – 300 gram

Geserveerd met brioche en seizoensgroenten.
[Keuze uit: truffeljus, champignonsaus of pepersaus]

27.5
32.5

Saté van kippendijen 

Gemarineerde kippendijenspiesjes geserveerd met satésaus, atjar, kroepoek, en gebakken uitjes 

17

Kabeljauw

Op de huid gebakken kabeljauw met een groente risotto 

19.5

Zeebaars

Op de huid gebakken zeebaars geserveerd met groentes, orchetta pasta, mosselen en schuim van bisque 

21.5

Paddenstoelen risotto

Risotto van verschillende paddenstoelen
Geserveerd met rucola en parmezaan 

16.5

Blue dog burger

Runderburger van de grill op een brioche bol met truffelmayonaise, gebakken ui, cheddar, bacon, little gem sla, augurk en tomaat
Geserveerd met uienringen 

Make it Veggie!

Liever veggie? Vervang de runder burger, kaas en bacon voor een vega burger met guacamole crème! 

 

17.5

Salades

Carpaccio

Dungesneden ossenhaas, oude kaas, little gem, zongedroogde tomaat, rode ui, radijs, pittenmix, huisgemaakte truffelmayonaise en truffelolie 

16

Caesar

Gebaseerd op de klassieke Caeser salade geserveerd met kip, Parmezaan, little gem en ansjovis 

16.5

Bietjes

Verschillende soorten biet, appel, zilveruitjes, cherry tomaat met een Franse dressing 

15.5

Soepen

Geroosterde paprika soep

Kruidige soep gemaakt van paprika, tomaat en rode ui
Geserveerd met brood 

8

Soep van de chef

Soep van seizoensgebonden producten samengesteld door de chef 

8

Nagerechten

Witte chocolade cheesecake

Twist op de klassieke cheesecake met witte chocola en een bodem van Bastogne crumble. Geserveerd met aardbeiensaus, witte chocoladekrullen en aardbeien

9.5

Pavlova

Meringue, bakkersroom, frambozen sorbetijs, rood fruit, frambozen tuiles en witte chocoladekrullen

9

Tarte tatin

Warme appeltaart met vanille-ijs, karamel en slagroom

7.5

Dame Blanche

Vanille-ijs, chocola en slagroom

8

Friandise

Verschillende zoete hapjes

7

Kinderijsje

Met sprinkels, marshmallows, slagroom, chocolade en een cadeautje

5

Social media

DE BLUE DOG OP INSTAGRAM