Diner

* Vegan   /   ** Vegetarisch   /   *** Glutenvrij

Voorgerechten

Ossenhaas carpaccio ***

Flinterdun gesneden ossenhaas met oude kaas krullen, little gem sla, zongedroogde tomaatjes, rode ui, radijs, rijke pittenmix, huisgemaakte truffelmayonaise en truffelolie

9.5

Pastrami ***

Zacht gegaarde pastrami geserveerd met zoetzure rode ui, little gem sla, brunoise van augurk, gefrituurde kappertjes, kaaskrokantjes en mosterd mayonaise

9.5

Rouleau van kip ***

Huisgerolde rouleau ingewikkeld in serranoham, zoetzure bloemkool, komkommer, kerrie mayonaise, en een chip van serranoham

9

Zacht-gegaarde zalm ***

Frisse citroen hangop met zoetzure bereidingen van komkommer, cherry tomaat, rode ui en radijs geserveerd met gefrituurde kappertjes en mierikswortelmayonaise

8.5

Tompouce van brie **

Krokant brickdeeg belegd met een crème van brie, krokante hazelnoot praline, rucola, cherrytomaatjes, komkommer en balsamico stroop

9.5

Groene gazpacho **

Een koude soep op basis van komkommer, avocado, bosui, en peterselie met een gebruleerd stukje geitenkaas en een garnituur van komkommer, radijs, cherrytomaatjes, doperwten cress en een chip van brood

8

Hoofdgerechten

Shortrib / 300 – 600 gram

24 uur sous-vide gegaarde runderrib met een paprika-knoflook rub geserveerd met gepofte aardappel, sour cream, bosui, cherrytomaatjes, groene asperge en knoflookjus

19.5
31.5

Tournedos Rossini / 200 – 300 gram

Met brioche, groene asperge, gepofte tomaat en truffeljus
[Supplement eendenlever +5]

22.5
26.5

Duo varken

Van buikspek en beenham met honing-tijmsaus, gepoft tomaatje, aardappeltaart en groene asperge

19.5

Blue Dog’s burger / single – double

Runderburger van de grill op een brioche bol met truffelmayonaise, gebakken ui, cheddar, bacon, little gem sla, augurk en tomaat. Geserveerd met koolsla

17.5
21.5

Kipspies ***

Zacht gegaarde kippendijen afgemaakt op de grill met rozemarijn-citroen rub, appelcompote, gepofte aardappel en een salade

16

Kabeljauw

Op de huid gebakken kabeljauwfilet geserveerd met preistamppot, venkel en schaaldierensaus

18.5

Zeebaars *

Op de huid gebakken zeebaars met antibiose, ratatouille en een aardappeltaartje met zongedroogde tomaat

19.5

Vega burger ***

Gegrilde burger op een glutenvrij hamburger broodje met little gem, tomaat, augurk, avocado crème, sriracha mayonaise. Geserveerd met zoete aardappel friet en koolsla

15

Geplette aardappel **

Met rode biet, geitenkaas, knoflookroom, bimi, groene asperge en gegrilde bosui

16

Gnocchi **

Italiaanse aardappelpasta met paddenstoelenroomsaus bestaande uit oesterzwam, kastanjechampignon, shiitake en Parmezaan

16.5

Nagerechten

Witte chocolade cheesecake

Twist op de klassieke cheesecake met witte chocola en een bodem van Bastogne crumble. Geserveerd met aardbeiensaus, witte chocoladekrullen en munt

9.5

Pavlova

Meringue, bakkersroom, frambozen sorbetijs, rood fruit, frambozen tuiles en witte chocoladekrullen

8.5

Vla flip 2.0

Een speelse twist op de klassieke vlaflip met hangop, bakkersroom, rood fruit compote, slagroom en witte chocoladekrullen

7.5

Bananensplit á la Blue Dog

Bananencake, gebruleerde banaan, chocolade crumble, vanillemousse en chocolade ijs

7.5

Tarte tatin

Warme appeltaart met vanille-ijs, karamel en slagroom

7.5

Piña-colada in rum gemarineerde ananas ***

De dessert versie van de bekende cocktail met kokosmousse, kokos klapper en ananasijs

8

Sorbet framboos

Vers rood fruit met een bolletje frambozenijs, witte chocolade ijs, toefje slagroom, munt en een frambozen kletskop

15

Kinderijsje

Met sprinkels, marshmallows, slagroom, chocolade en een cadeautje

5

Privacy statement   |   Algemene voorwaarden   |   © 2021 Blue Dog - All Rights Reserved   |   website door Dentanker Media