Diner

* Vegan   /   ** Vegetarisch   /   *** Glutenvrij

Voorgerechten

Steak tartaar

Diamanthaas, eigeel crème, kappertjes, cornichons, sjalot, truffelmayonaise en broodkrokant

16.25

Kalfsvlees

Getrokken kalfsvlees, gestoofd in jus de veau, hollandaise en pompoen crème

14.25

Tompouce van brie

Brickdeeg belegd met een crème van brie, hazelnoot crumble, rucola, cherry tomaat, komkommer en balsamico stroop

13.5

Coquilles met buikspek

Frisee, rode ui vinaigrette en wortel crème

15

Ossenhaas carpaccio

Flinterdun gesneden ossenhaas, oude kaas krullen, rucola, zongedroogde tomaatjes, rode ui, radijs, rijke pittenmix, huisgemaakte truffelmayonaise en een mooie truffelolie

15

Ceviche van tonijn

Bieslook, tomaat, kappertjes en aardappelkrokant

15.75

Vegan steak tartaar

Tomaten, kappertjes, kalamata olijven en gemarineerde paddenstoelen

13.75

Hoofdgerechten

Shortrib / 300 – 600 gram

24 uur sous-vide gegaarde runderrib met een kruidenrub, knoflookjus en seizoensgroenten 

24.75
34.75

Tournedos / 180 gram

Geserveerd met brioche en seizoensgroenten.
[Keuze uit: truffeljus, champignonsaus of pepersaus]

32.5

Entrecote / 200 – 300 gram

Geserveerd met seizoensgroente
[Keuze uit: truffeljus, champignonsaus of pepersaus]

24.5
21.5

Heilbot

Prei, courgette, antiboise, beurre blanc van Moët&Chandon champagne

24.5

Dorade

Gnocchi, spinazie en roomsaus

22.5

Saté van kippendijen

Gemarineerde kippendijenspiesjes met satésaus, atjar, kroepoek en gebakken uitjes
Geserveerd met verse friet

21.5

Vega pasta met burrata

Rigatoni, cherrytomatensaus, burrata, basilicum en Parmezaanse kaas

19.5

Blue dog burger

Runderburger van de grill op een brioche bol met truffelmayonaise, gebakken ui, cheddar, bacon, little gem sla, augurk en tomaat
Geserveerd met uienringen 

Make it Veggie!

Liever veggie? Vervang de runder burger, kaas en bacon voor een vega burger met guacamole crème! 

 

17.5
18.5

Sides

Friet met mayonaise

3

Zoete aardappelfriet met truffelmayonaise

4

Salade

2.75

Uienringen

6 stuks

4.75

Soepen

Geroosterde paprika soep

Kruidige soep gemaakt van paprika, tomaat en rode ui
Geserveerd met brood 

8

Soep van de chef

Soep van seizoensgebonden producten, samengesteld door de chef 

8

Nagerechten

Witte chocolade cheesecake

Twist op de klassieke cheesecake met witte chocola en een bodem van Bastogne crumble. Geserveerd met aardbeiensaus, witte chocoladekrullen en aardbeien

9.5

Pavlova

Meringue, bakkersroom, frambozen sorbetijs, rood fruit, frambozen tuiles en witte chocoladekrullen

9

Tarte tatin

Warme appeltaart met vanille-ijs, karamel en slagroom

7.5

Dame Blanche

Vanille-ijs, chocola en slagroom

8

Friandise

Verschillende zoete hapjes

7

Kinderijsje

Met sprinkels, marshmallows, slagroom, chocolade en een cadeautje

5