To Go

* Vegan   /   ** Vegetarisch   /   *** Glutenvrij

Voorgerechten

Ossenhaas carpaccio
Flinterdun gesneden ossenhaas met oude kaas krullen, little gem sla, zongedroogde tomaatjes, rode ui, radijs, rijke pittenmix, huisgemaakte truffelmayonaise en truffelolie

9.5

Pastrami ***
Zacht gegaarde pastrami geserveerd met zoetzure rode ui, little gem sla, brunoise van augurk, gefrituurde kappertjes, kaaskrokantjes en mosterd mayonaise

9.5

Zacht-gegaarde zalm ***
Frisse citroen hangop met zoetzure bereidingen van komkommer, cherry tomaat, rode ui en radijs geserveerd met gefrituurde kappertjes en mierikswortelmayonaise

9.5

Salades

Salade carpaccio
Met dungesneden ossenhaas, oude kaas krullen, little gem sla, zongedroogde tomaatjes, rode ui, radijs, rijke pittenmix, huisgemaakte truffelmayonaise en truffelolie

11

Salade zalm
Met zacht-gegaarde zalm, guacamole crème, rode ui, radijs, komkommer en een zachte yoghurt-dille dressing

10.5

Salade geitenkaas
met zachte geitenkaas mousse, rucola, rode biet, radijs, komkommer, knapperige croutons, walnoot en honing-mosterdmayonaise

10.5

Nagerechten

Witte chocolade cheesecake
Twist op de klassieke cheesecake met witte chocola en een bodem van Bastogne crumble. Geserveerd met aardbeiensaus, witte chocoladekrullen en munt

9

Vla flip 2.0
Een speelse twist op de klassieke vlaflip met hangop, bakkersroom, rood fruit compote, slagroom en witte chocoladekrullen

7.5

Borrel

Nacho’s met gehakt
Gehakt, salsa, verschillende soorten kaas, guacamole, sour cream en spekjes

12.5

Loempia’s – 8 stuks **
Mini groente loempia’s met chilisaus

5

Uienringen – 10 stuks
Met chilisaus

5

Bittergarnituur – 12 stuks
Gemixte borrelhapjes met chilisaus, mosterd en mayonaise

10

Calamaris – 8 stuks
Gepaneerde inktvisringen geserveerd met huisgemaakte tartaarsaus

6.5

Hoofdgerechten

Shortrib / 300 – 600 gram
24 uur sous-vide gegaarde runderrib met een paprika-knoflook rub geserveerd met gepofte aardappel, sour cream, bosui, cherrytomaatjes, groene asperge en knoflookjus

19.5
31.5

Kipspies ***
Zacht gegaarde kippendijen afgemaakt op de grill met rozemarijn-citroen rub, appelcompote, gepofte aardappel en een salade

16

Fish&Chips
Gepaneerde kabeljauw met knoflooksaus, mayonaise, sla en verse frieten

Kabbeljauw
Op de huid gebakken kabeljauwfilet geserveerd met preistamppot, venkel en schaaldierensaus

18.5

Gnocchi **
Italiaanse aardappelpasta met paddenstoelenroomsaus bestaande uit oesterzwam, kastanjechampignon, shiitake en Parmezaan

16.5

Broodjes

Hotdog à la Blue Dog
Hotdog op een brioche broodje met frisse augurk, gefrituurde uitjes en huisgemaakte hotdog saus. Geserveerd met huisgemaakte koolsla en zoete aardappel friet
[Extra’s: Bacon 0,75 – Kaas 0,75 – Guacamole 0,75 – Jalapeños 0,50 – Gegrilde paprika 0,50]

8

Vega hotdog à la Blue Dog **
De vegetarische variant van de hotdog op een brioche broodje met frisse zoetzure rode biet, guacamole crème, mosterd, gefrituurde uitjes en augurk. Geserveerd met zoete aardappel frietjes en huisgemaakte koolsla

9.5

Blue Dog’s burger / single – double
Runderburger van de grill op een brioche bol met truffelmayonaise, gebakken ui, cheddar, bacon, little gem sla, augurk en tomaat. Geserveerd met koolsla

17.5
21.5

Vega burger ***
Gegrilde burger op een glutenvrij hamburger broodje met little gem, tomaat, augurk, avocado crème, sriracha mayonaise. Geserveerd met zoete aardappel friet en koolsla

15

Bourgondische tosti
Rijkelijk belegde tosti met beenham, jonge kaas, cheddar en ui. Geserveerd met licht pittige saus en huisgemaakte koolsla.
[Extra: Gebakken ei – 0,75]

8

Side dishes

Gepofte aardappel

Zoete aardappelfriet

Huisgemaakte friet

Gebakken groenten

Ratatouille

3.5

5

4.5

5

5