ZAALVERHUUR

Blue Dog Breda

Een tikkeltje speels gecombineerd met Brabantse gezelligheid!
Het concept

Het restaurant Blue Dog is een restaurant dat zich focust op het terugbrengen van kwaliteit en herkenbaarheid van de Brabantse horeca.

Blue Dog werkt met lokale kwaliteitsproducten die samen heerlijke en herkenbare gerechten worden. De karaktereigenschappen van de Blue Dog zijn net als bij een echte hond; gastvrij, sociaal, loyaal, speels. En de beste vriend van de mens.

Openingstijden

Blue Dog Breda is elke week geopend van donderdag t/m zondag van 10.00 tot 22.00. Wij verwelkomen u graag in ons huiselijk restaurant met plek voor 48 couvert, of tijdens de warmere maanden op ons zonnige mega terras!

Geniet van het grote aanbod broodjes en salades tijdens de lunch, of geniet ‘s avonds van onze overheerlijke huisgemaakte hambuger, shortrib of kipsaté. Voor het hele menu klikt u hier https://bluedogbreda.nl/menukaart/

Verhuur

Op de overige dagen staat Blue Dog Breda voor u klaar voor diverse mogelijkheden. Heeft u wat te vieren? Of zoekt u een gelegenheid voor uw zakelijke bijeenkomsten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

U kunt bij ons reserveren vanaf gezelschappen vanaf ca. 35 personen tot 75 personen. Wij stellen graag met zorg een mooie offerte voor u samen met diverse mogelijkheden. Zowel uitkoop p.p. als afrekenen per consumptie: alles is mogelijk!

Wat kunnen wij voor u betekenen:

  • Eten
  • Drinken
  • Licht & geluid voor bijvoorbeeld een feestje
  • Deejay incl. techniek
  • Divers entertainment

Met onze jarenlange expertise op het vlak van evenementen organisatie & cateringen ontzorgen wij met gemak uw gehele event van A-Z.

Bel gerust voor een vrijblijvende afspraak via 0623749484 of mail naar Info@bluedogbreda.nl